The World Collection – prachtige reisboeken van de mooiste plekken op aarde

Ontdek Australië in dit fantastisch fotoboek!

Ben jij ook zo gek op Australië? Dan is dit een fantastisch boek voor jou! Geniet van de mooiste foto’s van héél Australië aangevuld met informatieve beschrijvingen waardoor je, vanuit je woonkamer, een reis door het land maakt. 

Luxe Design

Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het design van de The World Collection wat resulteert in een prachtig kwaliteitsboek welke uitnodigt om doorheen te bladeren. En dat voor slechts € 32,50!

Laat je inspireren

De foto's in dit boek zijn verbluffend mooi en zullen je gegarandeerd inspireren voor een volgende reis.

Perfect als cadeau

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal weg is van een Australië? Dan is dit fotoboek van The World Collection een absoluut topcadeau!

Prachtig als decoratie

Gebruik dit boek als decoratie thuis, op kantoor of in een wachtkamer en creëer daarmee een bijzonder sfeerbeeld.

Travel Arrow(3)

Bekijk een Preview van dit boek

Travel Arrow(4)

Wat zeggen onze klanten?

Wauw wat een mooi boek. Stevig, mooi papier en enorm mooie foto's van Australië. De tekstjes zijn ook prettig, niet te lang maar je krijgt wel een beeld van waar je naar kijkt. We hebben heel veel plekken gezien die we in het echt ook hebben gezien, en de foto's zijn echt heel mooi. Een heel mooi boek om in je boekenkast te hebben of gewoon neer te leggen als je bezoek hebt.
Review
Ronald
5/5
Ik vond de Zuid Afrika editie al supermooi maar ook dit boek over Australie is een juweeltje. Adembenemend mooi! Ook een perfecte manier om in corona tijd nieuwe landen te ontdekken!
Review
Merel
5/5
Ik heb het boek ontvangen, het past precies door de brievenbus. Het is mooi stevig en ik we hebben echt genoten van de schitterende foto’s van Australië die in het boek staan. De kaartjes die erin staan zijn soms wat klein, maar wel heel handig om te zien waar je bent. Echt een prachtig boek, we gaan het ook cadeau doen aan vrienden die er zijn geweest.
Review
Jennifer
5/5
Travel Arrow(3)

Waarom The World Collection?

Prachtig boek

Dit is een kwaliteits fotoboek met hardcover en stevig papier om een leven lang mee te gaan en je te inspireren.

Met de mooiste foto's

Vele uren zijn besteed om de mooiste foto's te vinden voor dit boek. Ze geven dan ook een verbluffend mooi beeld van Australië.

Ontworpen in Nederland

Oprichter van The World Collection. Joon de Berg uit uit zijn liefde voor Australië en haar prachtige plekjes in dit kwaliteits fotoboek.

Travel Arrow(4)

Bestel nu jouw Fotoboek van Australië!

Haal jouw liefde voor Australië vandaag nog naar je woonkamer! Hier bestel je dit prachtige fotoboek direct bij de ontwerper zelf. Blader erdoorheen en voel je net alsof je op deze prachtige plekken bent.

Travel Arrow(3)

FAQ

Je krijgt een los exemplaar dat je via de website hebt aangeschaft altijd maximaal binnen 2 werkdagen thuisgestuurd. Voor een digitaal exemplaar geldt dat je na betaling direct de pdf kunt downloaden.

Maak direct als je het boek uit de verpakking haalt enkele foto’s en neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. We kijken dan samen wat we eraan kunnen doen.

De complete collectie bestaat uit 80 verschillende wereldboeken. Veel wereldboeken brengen één land in beeld en sommige wereldboeken bevatten meer dan een land. Omdat elke uitgave even mooi is en evenveel pagina’s bevat, staan kleinere (buur)landen soms samen in een uitgave. 

Bestel hier jouw reisboek van Australië

Geniet van dit prachtige reisboek. Blader erdoorheen en voel je net alsof je weer terug bent in Australië

The World Collection | info@theworldcollection.nl | 0031 6 40 64 39 31 | 5045 MD, 39 Tilburg