The World Collection – prachtige reisboeken van de mooiste plekken op aarde

Ontdek Zuid-Afrika op zijn mooist
in dit fantastische fotoreisboek!

Ben jij ook zo gek op Zuid-Afrika? Dan is dit een fantastisch boek voor jou! Geniet van de mooiste foto’s van héél Zuid-Afrika aangevuld met informatieve beschrijvingen waardoor je, vanuit je woonkamer, een reis door het land maakt. 

Luxe Design

Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het design van de The World Collection wat resulteert in een prachtig kwaliteitsboek dat uitnodigt om doorheen te bladeren.

Laat je inspireren

De foto's in dit boek zijn verbluffend mooi en zullen je gegarandeerd inspireren voor een volgende reis.

Perfect als cadeau

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal weg is van een Zuid-Afrika of er binnenkort naartoe gaat? Dan is dit fotoboek van The World Collection een absoluut topcadeau!

Prachtig als decoratie

Gebruik dit boek als decoratie thuis, op kantoor of in een wachtkamer en creëer daarmee een bijzonder sfeerbeeld.

NU SLECHTS €32,50 & GRATIS VERZENDING

Type: Hardcover
Pagina’s: 180
Auteur: Joon de Berg
ISBN: 9789083082103

Beoordeeld met 5 sterren door Deleesclubvanalles.nl!
5/5
The World Collection boek op tafel
Word Collection Zuid-Afrika boek in hand
Travel Arrow(3)

Bekijk een Preview van dit boek

Travel Arrow(4)

Wat zeggen onze klanten?

"Prachtig vorm gegeven boek! De mooie kleurrijke foto’s en bondige teksten schetsen een pakkend beeld van het land. Wij wanen ons terug op onze rondreis waar we zoveel fantastische indrukken hebben opgedaan en mooie momenten hebben beleefd. Een echte aanrader!"
Review
Erica
5/5
"Wauw wat een mooi boek. Stevig, mooi papier en enorm mooie foto's van Zuid-Afrika. De tekstjes zijn ook prettig, niet te lang maar je krijgt wel een beeld van waar je naar kijkt. We hebben heel veel plekken gezien die we in het echt ook hebben gezien, en de foto's zijn echt heel mooi. Een heel mooi boek om in je boekenkast te hebben of gewoon neer te leggen als je bezoek hebt."
Review
Jan
5/5
"Zeer mooi boek, heel veel kleurrijke, grote foto’s en handige korte informatie over de plekken en kaartjes waarop je ziet waar alles ligt. Ik ga het ook cadeau doen aan onze reisgenoten waarmee we in Zuid-Afrika zijn geweest. Aanrader!"
Review
Froukje
5/5
Travel Arrow(3)

Waarom The World Collection?

Prachtig boek

Dit is een hardcover fotoboek van uitstekende kwaliteit en stevig papier om een leven lang mee te gaan en je te inspireren.

Met de mooiste foto's

Vele uren zijn besteed om de mooiste foto's te vinden voor dit boek. Ze geven dan ook een verbluffend mooi beeld van Zuid Afrika.

Ontworpen in Nederland

Oprichter van The World Collection. Joon de Berg uit zijn liefde voor Zuid-Afrika en haar prachtige plekjes in dit fotoboek.

Travel Arrow(4)

Bestel nu jouw zuid-afrika boek!

Haal jouw liefde voor Zuid-Afrika vandaag nog naar je woonkamer! Hier bestel je dit prachtige fotoboek direct bij de ontwerper zelf. Blader erdoorheen en voel je net alsof je in Zuid-Afrika bent.

NU SLECHTS €32,50 & GRATIS VERZENDING

Travel Arrow(4)

FAQ

Je krijgt een los exemplaar dat je via de website hebt aangeschaft altijd maximaal binnen 2 werkdagen thuisgestuurd. Voor een digitaal exemplaar geldt dat je na betaling direct de pdf kunt downloaden.

Maak direct als je het boek uit de verpakking haalt enkele foto’s en neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. We kijken dan samen wat we eraan kunnen doen.

De complete collectie bestaat uit 80 verschillende wereldboeken. Veel wereldboeken brengen één land in beeld en sommige wereldboeken bevatten meer dan een land. Omdat elke uitgave even mooi is en evenveel pagina’s bevat, staan kleinere (buur)landen soms samen in een uitgave. 

Bestel hier jouw reisboek van Zuid-Afrika!

Geniet van dit prachtige reisboek. Blader erdoorheen en voel je net alsof je weer terug bent in Zuid-Afrika.

The World Collection | info@theworldcollection.nl | 0031 6 40 64 39 31 | 5045 MD, 39 Tilburg