The World Collection – prachtige reisboeken van de mooiste plekken op aarde

Ontdek Nederland op zijn mooist
in dit fantastisch fotoboek!

Ben jij ook zo gek op Nederland? Dan is dit een fantastisch boek voor jou! Geniet van de mooiste foto’s van héél Nederland aangevuld met informatieve beschrijvingen waardoor je, vanuit je woonkamer, een reis door het land maakt. 

Luxe Design

Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het design van de The World Collection wat resulteert in een prachtig kwaliteitsboek welke uitnodigt om doorheen te bladeren. En dat voor slechts € 32,50!

Laat je inspireren

De foto's in dit boek zijn verbluffend mooi en zullen je gegarandeerd inspireren voor een volgende reis.

Perfect als cadeau

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal weg is van een Nederland? Of binnenkort op bezoek komt in Nederland? Dan is dit fotoboek van The World Collection een absoluut topcadeau!

Prachtig als decoratie

Gebruik dit boek als decoratie thuis, op kantoor of in een wachtkamer en creëer daarmee een bijzonder sfeerbeeld.

Fotos_Molens_Kinderdijk_Bol_Com_website
Fotos_Amsterdam_Noord_Holland_Bol_Com_website
Travel Arrow(3)

Bekijk een Preview van dit boek

Travel Arrow(4)

Wat zeggen onze klanten?

De schoonste plekjes van ons land in een prachtige sfeerimpressie. Indrukwekkende foto’s. Ook met succes gebruikt om buitenlandse collega’s te laten zien hoe mooi ons land is. Zeker het aanschaffen waard. Ik heb ook de digitale versie gezien, zeker net zo mooi!
Review
Thiemo
5/5
Ontzettend mooi, stevig boek met schitterende foto’s van heel veel mooie plekken in Nederland! Zeker een aanrader!
Review
Erik
5/5
Erg mooi boek met mooie grote foto’s. Leuk dat het per provincie wordt weergegeven. Je voelt je trots om in dit prachtige land te wonen. Ik heb ook het boek van Australië besteld, wat ook prachtig is.
Review
Femke
5/5
Travel Arrow(3)

Waarom The World Collection?

Prachtig boek

Dit is een kwaliteits fotoboek met hardcover en stevig papier om een leven lang mee te gaan en je te inspireren.

Met de mooiste foto's

Vele uren zijn besteed om de mooiste foto's te vinden voor dit boek. Ze geven dan ook een verbluffend mooi beeld van Nederland.

Ontworpen in Nederland

Oprichter van The World Collection. Joon de Berg uit uit zijn liefde voor Nederland en haar prachtige plekjes in dit kwaliteits fotoboek.

Travel Arrow(4)

Bestel nu jouw Fotoboek van Nederland!

Haal jouw liefde voor Nederland vandaag nog naar je woonkamer! Hier bestel je dit prachtige fotoboek direct bij de ontwerper zelf. Blader erdoorheen en voel je net alsof je op deze prachtige plekken bent.

Travel Arrow(4)

FAQ

Je krijgt een los exemplaar dat je via de website hebt aangeschaft altijd maximaal binnen 2 werkdagen thuisgestuurd. Voor een digitaal exemplaar geldt dat je na betaling direct de pdf kunt downloaden.

Maak direct als je het boek uit de verpakking haalt enkele foto’s en neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. We kijken dan samen wat we eraan kunnen doen.

De complete collectie bestaat uit 80 verschillende wereldboeken. Veel wereldboeken brengen één land in beeld en sommige wereldboeken bevatten meer dan een land. Omdat elke uitgave even mooi is en evenveel pagina’s bevat, staan kleinere (buur)landen soms samen in een uitgave. 

Bestel hier jouw reisboek van Nederland

Geniet van dit prachtige reisboek. Blader erdoorheen en beleef de natuurlijke schoonheid van ons land.

The World Collection | info@theworldcollection.nl | 0031 6 40 64 39 31 | 5045 MD, 39 Tilburg