The World Collection – prachtige reisboeken van de mooiste plekken op aarde

The world Collection boeken

The World Collection is een reeks schitterende fotoboeken van  de meest bijzondere landen in de wereld. Elk boek gaat over één of enkele landen en bestaat vrijwel volledig uit het mooiste fotomateriaal dat er over het land te vinden is, ondersteund door korte informatieve teksten en handige overzichtskaarten

Laat je inspireren

De foto's in onze boeken zijn verbluffend mooi en zullen je gegarandeerd inspireren voor een volgende reis.

De mooiste foto's in een luxe design

Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het design van de The World Collection fotoboeken wat resulteert in prachtige kwaliteitsboeken welke uitnodigen om doorheen te bladeren.

Prachtig als decoratie

Voeg een fotoboek toe als decoratie in je thuis, op kantoor of in een wachtkamer en creeër daarmee een bijzonder sfeerbeeld. Bezoekers zullen het boek waarderen en er vast en zeker doorheen bladeren.

Perfect als cadeau

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal weg is van een bepaald land of er binnenkort naartoe gaat? Dan is een fotoboek van The World Collection een absoluut topcadeau!


De boeken

Zuid Afrika

In dit mooie, kleurrijke boek over Zuid-Afrika, Lesotho en Eswatini ontdek je het prachtige Zuid-Afrika en ervaar je de meest indrukwekkende plekken van deze drie ‘wilde’ landen.

Nederland

Dit chique boek over Nederland staat vol met grote foto’s van de mooiste plekken in ons land. Bewonder de prachtige natuur en onze karakteristieke steden in dit fraaie boek. 

Australië

In dit schitterende boek over Australië ontdek je heel Australië en ervaar je de meest indrukwekkende plekken van dit tijdloze land alsof je er zelf rondloopt.

UITVERKOCHT 🙁

The World Collection

Prachtige boeken

Kwaliteits fotoreisboeken met hardcover en stevig papier om een leven lang mee te gaan en je te inspireren.

Met de mooiste foto's

Sta versteld van het natuurschoon dat onze wereld te bieden heeft. De foto's in onze boeken zijn met uiterste zorg geselecteerd en geven een verbluffend mooi beeld van de geschreven landen

Ontworpen in Nederland

Oprichter Joon de Berg van The World Collection uit zijn liefde voor de wereld en haar prachtige plekjes in deze prachtige reisboeken.

Schaf jouw reisboek hier aan!

Haal jouw liefde voor reizen vandaag nog naar je woonkamer! Hier bestel je prachtige fotoboeken direct bij de ontwerper zelf. Blader erdoorheen en voel je net alsof je op reis bent!